Tento koláč na to nevyzerá, ale je to jeden z najrýchlejších a najlepších, aké poznám. Stačí len pomlieť orechy, ovsené…
Táto pizza je super jednoduchá. Rozkvas dávam kvasiť večer a na druhý deň ju máme na obed. Zasýti, a je…
Ovos je jednou z obilnín, ktorá má veľa benefitov: veľa tuku, na dlho zasýti, obsahuje nerozpustnú vlákninu podporujúcu peristaltiku čriev,…
Táto polievka je zárukou, že si dieťa určite dá dupľu. Je svieža, jemne kyselkavo sladká. Výborná na leto. Kôru z…
V lete milujem varenie. Aj 15 minút v kuchyni dokáže vyčarovať vďaka čerstvým bylinkám a zelenine luxusné jedlo. Ako napr.…
Tieto keksíky sú pecka. Spája sa v nich chuť kyslých paradajok so slanou umami chuťou parmezánu, jemne doplnená o sladkosť…
Tento recept je pán recept. Nielenže je z fermentovanej ovsenej múky (ak nemáte, použite špaldovú bielu hladkú múku), ale do…
Jedli ste už domáce maslo? A ešte k tomu fermentované, teda nakvasené? Nie? Je to veľmi jednoduché, veľmi odporúčam, hlavne…
Táto torta je trošku náročnejšia na prípravu i suroviny. Treba mať k dispozícii kvalitný mixér, ktorý z kešu orechov dokáže…